Tjenester

Oppretting av vei

Vi hjelper til med oppretting av vei før ny asfalt legges. Vi vet at et godt grunnarbeid er viktig for at asfalten som legges over ikke sprekker opp overtid og får et varig resultat.

Graving

Har du en tomt som du trenger hjelp til å drenere eller klargjøre for nybygg? Vi hjelper deg med planering, drenering, graving av grøfter og opparbeiding av vei og parkering.

Belegningsstein og mur

Ønsker du å legge belegningsstein på gårdsplassen eller en ny støttemur i hagen?  Vi hjelper deg med planlegging og utføring av arbeidet.

Veihøvling og oppretting

En veihøvel, eller veiskrape, brukes på for eksempel grusveier for å utjevne hjulspor og huller i veibanen. Veihøvling er aktuelt både sommer og vinter.

Veihøvling er høyaktuelt når man klargjør for asfaltering på ny vei, og dette er det vi utfører mest av fremfor vedlikehold på eksisterende vei. Ishøvling er aktuelt når is og snø pakker seg hardt og underlaget blir ujevnt pga. kjettingspor.

Vi har nylig fått montert komplett maskinstyring med GPS og kikkert styring for millimeter presisjon. Vi har stor arbeidskapasitet og utfører i tillegg til det overnevnte også klargjørende arbeid for industriplasser, fotballbaner og lignende.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle